2Switch Raalte

2Switch Raalte is een Kringloopwinkel gelegen aan Heesweg 22 in Raalte.

Meer informatie over 2Switch Raalte in Raalte

Bij de ruime kringloopwinkel 2Switch Raalte kun je heerlijk rondsnuffelen naar curiosa, mooie meubels en allerlei huishoudelijke artikelen. Ze hebben een grote selectie kleding voor dames, heren en kinderen, evenals boeken, CD's en speelgoed. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0900-0205 of het contactformulier. Als je overtollige tweedehands goederen hebt na het opruimen of verhuizen, bieden ze een gratis ophaalservice aan. Je kunt zelf je ophaalafspraak inplannen of bellen naar 0900-0205. Daarnaast bieden ze een inboedelservice aan voor het leegruimen en schoon opleveren van een woning, tegen een passende prijs. Je kunt ook jouw huisraad of textiel afleveren bij een van hun kringloopwinkels.

Wil je weten wat 2Switch Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2Switch Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2Switch Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2Switch Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar 2Switch Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2Switch Raalte

Bezoekers bekeken ook