Alex Witteveen Fotografie

Alex Witteveen Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Oldenhof in Heeten.

Meer informatie over Alex Witteveen Fotografie in Heeten

Alex Witteveen heeft het predicaat Bonds Meester Klasse behaald in de vrijetijdsfotografie. Hij exposeert zijn serie "Op de gruppe" in het fotomuseum in Hilversum en staat ook met de expositie van Boer Jan in het museum Hagedoornse Plaatse in Epe. Hij is ook uitgenodigd om zijn titel te bespreken in het tv-programma Spunck van RTV Oost. Alex werkt seriematig en creëert zo meer diepgang en voldoening in zijn fotowerk. Hij heeft verschillende projecten gedaan, waaronder een serie over een boer die nog op de oude grupstal melkt en een serie over boer Jan die hij 10 jaar lang heeft gevolgd. Hij biedt ook workshops fotografie aan en heeft meer dan 35 jaar ervaring in de fotografie.

Wil je weten wat Alex Witteveen Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alex Witteveen Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alex Witteveen Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alex Witteveen Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Alex Witteveen Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alex Witteveen Fotografie

Bezoekers bekeken ook