Artrokinesiologie Praktijk Visscher

Artrokinesiologie Praktijk Visscher is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Zwolsestraat 65 in Raalte.

Meer informatie over Artrokinesiologie Praktijk Visscher in Raalte

Voor het maken van een afspraak bij een artrokinesioloog is geen verwijzing van de huisarts nodig. Na een screening en uitgebreide intake kan er direct begonnen worden aan het herstel. Vanaf september 2021 zal de artrokinesioloog echter niet beschikbaar zijn op woensdagen vanwege een deeltijdopleiding. In plaats daarvan is er eenmaal in de twee weken de mogelijkheid om op zaterdagochtend een afspraak te maken. Daarnaast blijft de donderdag beschikbaar. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er gebeld, ge-appt, gemaild of een contactformulier ingevuld worden. Afspraken wijzigen of afzeggen kan telefonisch of per mail, graag minimaal 24 uur van tevoren. Op andere dagen werkt de artrokinesioloog als fysiotherapeut in een eerstelijns fysiotherapiepraktijk en gebruikt daar behandelvormen zoals dry needling, medical taping en actieve oefentherapie. Meer informatie is te vinden op de website van artrokinesiologie.

Wil je weten wat Artrokinesiologie Praktijk Visscher verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Artrokinesiologie Praktijk Visscher of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Artrokinesiologie Praktijk Visscher? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Artrokinesiologie Praktijk Visscher het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Artrokinesiologie Praktijk Visscher reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Artrokinesiologie Praktijk Visscher

Bezoekers bekeken ook