Aspergebedrijf De Weerd Raalte

Aspergebedrijf De Weerd Raalte is een Winkel gelegen aan 34, Nieuwe Deventerweg in Raalte.

Meer informatie over Aspergebedrijf De Weerd Raalte in Raalte

Familie De Weerd teelt al 40 jaar de lekkerste asperges uit de regio. In het begin verkochten ze hun vers geteelde groenten vanuit de boerderijwinkel, maar door de opkomst van supermarkten werd het steeds minder rendabel om de groentewinkel open te houden. De Weerd besloot zich te specialiseren in de teelt van prei en asperges. In 1991 vervingen ze de prei-teelt door bloembollen, maar de aspergeteelt bleef bestaan. In 2000 kwam er steeds meer vraag naar lokale en seizoensgroenten en De Weerd wilde hieraan bijdragen voor een beter klimaat. De liefde voor de asperge en het gevoel voor de klant zijn altijd hetzelfde gebleven. Ze gebruiken nu vooruitstrevende teeltmethoden en hebben ook kassen waarin ze dezelfde kwaliteit asperges telen, maar dan eerder in het seizoen. De kassen worden op een natuurlijke manier verwarmd door zonne-instraling en de opgedane warmte wordt opgeslagen in de bodem. Familie De Weerd heet klanten van harte welkom in hun gezellige boerderijwinkel en biedt ook de mogelijkheid om via de webshop asperges te bestellen.

Wil je weten wat Aspergebedrijf De Weerd Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aspergebedrijf De Weerd Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aspergebedrijf De Weerd Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aspergebedrijf De Weerd Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Aspergebedrijf De Weerd Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aspergebedrijf De Weerd Raalte

Bezoekers bekeken ook