B-tech It B.V.

B-tech It B.V. is een Computerservice gelegen aan Praamstraat 22 in Raalte.

Meer informatie over B-tech It B.V. in Raalte

B-tech ICT is een onafhankelijke distributeur van A-merken, gespecialiseerd in servers en server opties. Ze leveren producten van merken zoals HP, IBM, APC en Cisco, waaronder servers, geheugen, schijven, storage oplossingen en netwerkproducten. Ze bieden ook obsolete, bulk, refurbished en moeilijk leverbare producten aan. Met hun jarenlange ervaring kunnen ze deze producten meestal tegen interessante prijzen leveren en kunnen ze ook helpen bij het samenstellen van de juiste producten. B-tech ICT heeft veel technische kennis van HP producten en adviseert graag bij het configureren van servers en de juiste opties. Ze staan voor helderheid en transparantie in de markt.

Wil je weten wat B-tech It B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B-tech It B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B-tech It B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B-tech It B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar B-tech It B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B-tech It B.V.

Bezoekers bekeken ook