Bajo Bouw & IJzerwerken BV

Bajo Bouw & IJzerwerken BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Het Fiester 3 in Marienheem.

Meer informatie over Bajo Bouw & IJzerwerken BV in Marienheem

Bajo Bouw & IJzerwerken is een bouwbedrijf dat bouw- en verbouwprojecten uitvoert. Ze luisteren naar de wensen van de klant en adviseren hen bij het realiseren van hun dromen. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, zoals het bouwen van huizen, renoveren, stalbouw, staalbouw, utiliteitsbouw en het maken van sierhekwerk. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren nieuwe vakmensen aangetrokken om een breed aanbod te kunnen bieden. Bajo Bouw is opgericht in 2001 en is gevestigd in Mariënheem. Het bouwbedrijf is gegroeid en heeft nu 60 medewerkers. Ze communiceren zorgvuldig, houden de prijzen scherp, beoordelen vakmanschap en zijn flexibel en snel. In februari 2022 heeft Bajo Bouw & IJzerwerken twee prijzen gewonnen als beste bouwer van Nederland.

Wil je weten wat Bajo Bouw & IJzerwerken BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bajo Bouw & IJzerwerken BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bajo Bouw & IJzerwerken BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bajo Bouw & IJzerwerken BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Bajo Bouw & IJzerwerken BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bajo Bouw & IJzerwerken BV

Bezoekers bekeken ook