Bakker Tandheelkunde & Orthodontie

Bakker Tandheelkunde & Orthodontie is een Tandarts gelegen aan Beukensingel 18a in Raalte.

Meer informatie over Bakker Tandheelkunde & Orthodontie in Raalte

Bakker Tandheelkunde & Orthodontie is een praktijk die in 1990 is geopend. Hun doel is om tandheelkundige zorg te bieden die redelijkerwijs binnen de eerste lijn mogelijk is. Ze hebben een filosofie waarbij ze geloven dat mensen het liefst zorg ontvangen in hun eigen vertrouwde omgeving. In de praktijk werkt een team van 24 personen met betrokkenheid, deskundigheid, gedrevenheid en ervaring. Naast algemene tandheelkunde hebben ze zich ook gespecialiseerd in orthodontie en parodontologie. De praktijk is gevestigd in Raalte en is te bereiken via telefoon of e-mail. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en voor spoedgevallen buiten openingstijden kunnen patiënten terecht bij de TandartsSpoedPraktijk in Zwolle. Bakker Tandheelkunde & Orthodontie biedt ook een virtueel ortho consult aan.

Wil je weten wat Bakker Tandheelkunde & Orthodontie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Tandheelkunde & Orthodontie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Tandheelkunde & Orthodontie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Tandheelkunde & Orthodontie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Bakker Tandheelkunde & Orthodontie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Tandheelkunde & Orthodontie

Bezoekers bekeken ook