Bakkerij & Buurtwinkel Broekland de Parabool

Bakkerij & Buurtwinkel Broekland de Parabool is een Bakkerij gelegen aan Bouwhuisplein 1 in Broekland.

Meer informatie over Bakkerij & Buurtwinkel Broekland de Parabool in Broekland

De Parabool is er om mensen te begeleiden bij het realiseren van hun wensen en dromen. Ze bieden begeleiding op het gebied van wonen, werk en thuis. Niet alleen de persoon zelf, maar ook de mensen die belangrijk zijn voor die persoon kunnen bij De Parabool terecht. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of vragen. Daarnaast hebben ze een eigen tijdschrift genaamd Kabaal, geschreven door mensen die bij De Parabool wonen en werken. Ook hebben ze een verslag over de kwaliteit van hun diensten en zijn ze actief in verschillende winkels.

Wil je weten wat Bakkerij & Buurtwinkel Broekland de Parabool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij & Buurtwinkel Broekland de Parabool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij & Buurtwinkel Broekland de Parabool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij & Buurtwinkel Broekland de Parabool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Bakkerij & Buurtwinkel Broekland de Parabool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij & Buurtwinkel Broekland de Parabool

Bezoekers bekeken ook