Bannink Bouw

Bannink Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Reuveldsweg 1a in Wijhe.

Meer informatie over Bannink Bouw in Wijhe

Bouwbedrijf Bannink is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, aan- en verbouw, renovatie en buitenverblijven. Ze hechten veel waarde aan goede en duidelijke afspraken en communicatie. Bij nieuwbouw begeleiden ze het hele proces, inclusief vergunningaanvragen en advies. Voor aanbouw, verbouw of renovatie denken ze graag mee over de beste optie voor de klant. Ook voor buitenverblijven met een veranda kan men bij Bouwbedrijf Bannink terecht. Ze werken met Europees naaldhout met het FSC-keurmerk. Het bouwbedrijf heeft ongeveer tien arbeidskrachten en staat bekend om hun passie voor het vak. Ze werken met een flexibel team van specialisten en garanderen korte lijnen en goede werkafspraken. Het contact verloopt rechtstreeks met eigenaar Thije Bannink, die vaak zelf aanwezig is op de bouwplaats. Men kan contact opnemen via de adres- en contactgegevens op hun website.

Wil je weten wat Bannink Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bannink Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bannink Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bannink Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Bannink Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bannink Bouw

Bezoekers bekeken ook