Be Unique by Berti

Be Unique by Berti is een Schoonheidssalon gelegen aan Sinterstraat in Heeten.

Meer informatie over Be Unique by Berti in Heeten

Mijn passie is om het mooiste en beste in anderen naar boven te halen. Ik bied hoogwaardige beauty behandelingen aan met uitgebreide aandacht. Elke behandeling is uniek omdat ik goed luister naar de wensen van mijn klanten en ruim de tijd neem om de juiste aandacht te geven. Berti heeft mijn bruidsmake-up en kapsel verzorgd voor mijn bruiloft en het was helemaal super. Zelfs 's avonds kwam ze nog even langs om alles bij te werken. Ze begreep precies wat ik mooi vond en er was veel mogelijk. Ook heb ik mijn wenkbrauwen laten verven en harsen en Berti nam alle tijd hiervoor. Het resultaat is super strak en ik ben er heel erg blij mee. Bedankt Berti!

Wil je weten wat Be Unique by Berti verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Be Unique by Berti of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Be Unique by Berti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Be Unique by Berti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Be Unique by Berti reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Be Unique by Berti

Bezoekers bekeken ook