Beachclub Lampe

Beachclub Lampe is een Restaurant gelegen aan Almelosestraat 2 in Raalte.

Meer informatie over Beachclub Lampe in Raalte

Deze zomer is de locatie alleen geopend voor besloten feesten en partijen, en voor publieksevenementen. Voor de meest recente evenementeninformatie kun je onze social media kanalen raadplegen. Op zaterdag 8 juli is ons strand geopend van 19.00 tot 00.00 uur. Daarnaast kun je die avond ook naar Show me Your Colour gaan. Je kunt je tickets voor dit evenement kopen via de bovenstaande link. Als je liever de hele avond op het strand wilt doorbrengen, kun je hier je ticket kopen voor het evenement.

Wil je weten wat Beachclub Lampe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beachclub Lampe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beachclub Lampe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beachclub Lampe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Beachclub Lampe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beachclub Lampe

Bezoekers bekeken ook