Beauty by Danjel

Beauty by Danjel is een Schoonheidssalon gelegen aan Wolthaarsdijk 0Z 1 in Raalte.

Meer informatie over Beauty by Danjel in Raalte

Beauty by Danjel is een schoonheidssalon in Raalte, gerund door Danjel Holterman. Haar motto is dat schoonheid van binnen zit, maar ook gezien mag worden. Op haar Instagram-account deelt ze foto's van haar werk en ze wordt blij van klanten die tevreden de salon verlaten. In haar salon maakt ze gebruik van verschillende producten, waaronder Kaeso, Yellow Rose, Dadi'Oil, Bolero Cosmetics en Golden Rose. Kaeso is een huidverzorgingsmerk uit het Verenigd Koninkrijk dat natuurlijke ingrediënten combineert met effectieve behandelmethodes. Yellow Rose is een merk uit Griekenland dat werkt met plantaardige ingrediënten en weinig kans op allergische reacties biedt. Dadi'Oil is een organische nagelriem- en huidolie die zorgt voor flexibiliteit, stevigheid en glans. Bolero is een poeder dat zich aanpast aan de huidskleur en de huid egaliseert. De salon van Danjel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Wil je weten wat Beauty by Danjel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by Danjel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by Danjel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by Danjel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Beauty by Danjel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by Danjel

Bezoekers bekeken ook