Beauty By Sharon

Beauty By Sharon is een Kapper gelegen aan Brugstraat 49 in Raalte.

Meer informatie over Beauty By Sharon in Raalte

Bij Beauty by Sharon streven ze ernaar om klanten een fijne tijd te bezorgen en ervoor te zorgen dat ze zich zowel van binnen als van buiten mooi voelen. In de salon bieden ze diverse haar- en beautybehandelingen aan, zoals extensions, schoonheidsbehandelingen, permanente make-up en nagelverzorging. Het team van vijf topstylisten luistert goed naar de wensen van de klanten en geeft passend advies om tot een mooie coupe en kleur te komen. Ze werken alleen met de beste producten die bijna allemaal vegan friendly zijn. Daarnaast hebben ze ook een haarverzorgingslijn van het merk Eleven Australia en bieden ze Olaplex aan om geverfd haar sterker, glanzender en gezonder te maken. Het salon is ook gespecialiseerd in verschillende beauty behandelingen, zoals PMU, visagie en extensions. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon of e-mail om een afspraak te maken. De salon is gevestigd in Raalte en de openingstijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Beauty By Sharon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty By Sharon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty By Sharon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty By Sharon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Beauty By Sharon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty By Sharon

Bezoekers bekeken ook