Bed & Breakfast De Aarnink

Bed & Breakfast De Aarnink is een Bed & Breakfast gelegen aan Holterweg 46 in Heeten.

Meer informatie over Bed & Breakfast De Aarnink in Heeten

Wij verwelkomen gasten in onze B&B, gevestigd in een historische boerderij op een melkveebedrijf met 125 koeien. Op de begane grond bevinden zich vier gastenkamers, elk met een eigen douche en toilet. Onze locatie is ideaal, dicht bij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en de Hanzestad Deventer. Gasten kunnen genieten van ons erf en de prachtige omgeving. Er zijn ook verschillende activiteiten mogelijk, zoals fietsen, wandelen op het Wandelpad Heeten, een kijkje nemen bij het koeien melken en met het trekpontje over het Overijssels Kanaal. De tarieven voor de kamers variëren van 88 tot 98 Euro. Om ons te bereiken, neemt u afslag 26 (Lochem) vanaf de A1 en volgt u de N332 richting Holten/Raalte. Onze boerderij bevindt zich na 10 km aan de linkerkant. Als het druk is op de weg, kunt u een klein stukje doorrijden, op de rotonde keren en dan is onze boerderij de eerste rechts.

Wil je weten wat Bed & Breakfast De Aarnink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast De Aarnink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast De Aarnink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast De Aarnink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Bed & Breakfast De Aarnink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast De Aarnink

Bezoekers bekeken ook