Bed & Breakfast 't Lierderholt

Bed & Breakfast 't Lierderholt is een Bed & Breakfast gelegen aan Kerkslagen 8 in Lierderholthuis.

Meer informatie over Bed & Breakfast 't Lierderholt in Lierderholthuis

Bed & Breakfast 't Lierderholt bevindt zich in het dorpje Lierderholthuis, vlakbij Heino. Het is een rustige plek waar gasten kunnen genieten van de natuur en het prachtige uitzicht over de landerijen. Het tuinhuis van de familie Hartholt is gezellig ingericht en heeft een eigen ingang. Er is een comfortabel tweepersoonsbed en een eigen badkamer en keukenblok met koelkast, waterkoker en koffieapparaat. Daarnaast is er centrale verwarming, televisie, radio en gratis wifi beschikbaar. Voor een eventuele derde persoon is er een extra bed beschikbaar. Op de veranda van de B&B kunnen gasten ontspannen, eten en genieten van de zonsondergang. Er is voldoende parkeergelegenheid en fietsen kunnen in de schuur worden geplaatst. Als gasten geen fiets hebben, kunnen ze gebruikmaken van twee gratis leenfietsen.

Wil je weten wat Bed & Breakfast 't Lierderholt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast 't Lierderholt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast 't Lierderholt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast 't Lierderholt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Bed & Breakfast 't Lierderholt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast ’t Lierderholt

Bezoekers bekeken ook