Bespanservice Raalte

Bespanservice Raalte is een Tenniswinkel gelegen aan Het Hobers 8 in Marienheem.

Meer informatie over Bespanservice Raalte in Marienheem

Bespanning is een belangrijk onderdeel van je tennisracket en het is essentieel om deze goed te onderhouden. Het vervangen van de bespanning is niet alleen nodig als deze kapot gaat, maar ook als je regelmatig speelt. Gemiddeld wordt aangeraden om de bespanning één keer per jaar te vervangen als je één keer per week speelt. Speel je vaker, dan zul je vaker nieuwe bespanning nodig hebben. Voor slechts 20 euro kun je je racket laten bespannen met een nieuwe snaar. Er zijn verschillende snaren waaruit je kunt kiezen. Als je je racket wilt laten bespannen, kun je deze afleveren op een van de aangegeven adressen. Wil je meer informatie of een afspraak maken, dan kun je contact opnemen met Björn Duteweerd via het telefoonnummer 06-10837221.

Wil je weten wat Bespanservice Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bespanservice Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bespanservice Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bespanservice Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Bespanservice Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bespanservice Raalte

Bezoekers bekeken ook