Bierbrasserie Zuiderbuur

Bierbrasserie Zuiderbuur is een Brasserie gelegen aan Grotestraat 28 in Raalte.

Meer informatie over Bierbrasserie Zuiderbuur in Raalte

Bij De Zuiderbuur, een bierbrasserie, kun je genieten van heerlijk eten en drinken uit de regio en daarbuiten. Ze serveren onder andere klassiek vlees en verse asperges met speciaalbier van over de grens. Daarnaast kun je er cadeaubonnen kopen voor verschillende arrangementen. De brasserie staat bekend om haar verse Vlaamse frites, gemaakt van Sallandse piepers. De aardappelen worden zorgvuldig voorbereid en uiteindelijk goudbruin gebakken. Je kunt contact opnemen met De Zuiderbuur via telefoon of e-mail. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven. De Zuiderbuur is een bierbrasserie die garant staat voor lekker eten en drinken.

Wil je weten wat Bierbrasserie Zuiderbuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bierbrasserie Zuiderbuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bierbrasserie Zuiderbuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bierbrasserie Zuiderbuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Bierbrasserie Zuiderbuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bierbrasserie Zuiderbuur

Bezoekers bekeken ook