Bij Ne9en Bowling

Bij Ne9en Bowling is een Bowlingbaan gelegen aan Canadastraat in Heino.

Meer informatie over Bij Ne9en Bowling in Heino

Bij Ne9eN in Heino vind je de beste bowlingbaan in de omgeving. De baan is modern en prachtig aangekleed, waardoor je een unieke bowling ervaring hebt. Tijdens het bowlen kun je genieten van hapjes en drankjes. Let wel op, consumpties zijn verplicht in de bowling. Naast bowlen kun je ook terecht voor eten en drinken in de gezellige zalen van Bij Ne9eN. Het is de perfecte plek om gezellig te genieten met vrienden en familie. Stap eens binnen en ontdek zelf de vernieuwde bowlingbaan en het diverse menu. Bij Ne9eN is altijd gezellig!

Wil je weten wat Bij Ne9en Bowling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Ne9en Bowling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Ne9en Bowling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Ne9en Bowling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Bij Ne9en Bowling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Ne9en Bowling

Bezoekers bekeken ook