Bij Ne9en

Bij Ne9en is een Restaurant gelegen aan Canadastraat 9 in Heino.

Meer informatie over Bij Ne9en in Heino

Bij Ne9eN in Heino is de ideale plek om te genieten in je vrije tijd. Of je nu langskomt voor een gezellige lunch of een avondje uiteten, bij Ne9eN is het altijd gezellig. Na het eten kun je een potje bowlen op de vernieuwde bowlingbaan en daarna schenkt de barman een drankje voor je in bij de bar. Bij Ne9eN kun je ook terecht in de gezellige zalen en genieten van een divers menu. Ben je op zoek naar een gezellige plek om met vrienden en familie te genieten? Kom dan langs bij Ne9eN en maak kennis met de gezellige sfeer, het diverse menu en de vernieuwde bowlingbaan. Bij Ne9eN is het altijd gezellig!

Wil je weten wat Bij Ne9en verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Ne9en of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Ne9en? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Ne9en het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Bij Ne9en reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Ne9en

Bezoekers bekeken ook