Blom Auto

Blom Auto is een Autobedrijf/Garage gelegen aan C. Huygensstraat 18 in Heino.

Meer informatie over Blom Auto in Heino

Blom Auto B.V. is een autobedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de branche. Ze zijn actief sinds 2001 en hebben daardoor een solide basis aan kennis opgebouwd. Ze bieden advies en hebben een breed netwerk voor inkoop en reparatie. Als garagehouder kom je vaak uit bij Blom Auto B.V. voor een snelle en vlotte afwikkeling. Ze bieden ook garanties aan via hun partner Real Garant, waarbij verschillende dekkingsniveaus mogelijk zijn. Bij jonge auto's is zelfs verlenging van de garantie mogelijk. De verkoopprijzen op hun website zijn inclusief wettelijke garantie volgens het conformiteitsbeginsel. Daarnaast bieden ze ook commerciële garanties aan met aantrekkelijke voordelen. Real Garant dekt de kosten van reparatie en vervanging van defecte onderdelen, inclusief de uren van de monteur. Voor vragen of onduidelijkheden kun je vrijblijvend contact opnemen met Blom Auto B.V. via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Blom Auto verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blom Auto of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blom Auto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blom Auto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Blom Auto reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blom Auto

Bezoekers bekeken ook