Boerderij Sallandshoeve

Boerderij Sallandshoeve is een Restaurant gelegen aan Holterweg 85a in Nieuw Heeten.

Meer informatie over Boerderij Sallandshoeve in Nieuw Heeten

Boerderij Sallandshoeve biedt de mogelijkheid om warme broodjes te bestellen. Daarnaast kun je gemakkelijk en snel eten bestellen via de menukaart. Ook is het mogelijk om een bowlingbaan te reserveren. De boerderij heeft openingstijden en er is een winkel aanwezig. Via de social media pagina van Boerderij Sallandshoeve kun je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen. Zo is er recent bekendgemaakt dat je kerst kunt reserveren voor een heerlijk samengesteld kerstbuffet op eerste kerstdag en een lekkere kerstbrunch op tweede kerstdag. Daarnaast is er een nieuw herfstmenu geïntroduceerd met heerlijke gerechten. Het is mogelijk om online te bestellen en af te halen.

Wil je weten wat Boerderij Sallandshoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderij Sallandshoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderij Sallandshoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderij Sallandshoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Boerderij Sallandshoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderij Sallandshoeve

Bezoekers bekeken ook