Boerderijwinkel Pleegsterhof

Boerderijwinkel Pleegsterhof is een Landbouwhuis gelegen aan Nieuwe Deventerweg 26a in Raalte.

Meer informatie over Boerderijwinkel Pleegsterhof in Raalte

Puur en eerlijk eten is een website die zich richt op het promoten van voedsel rechtstreeks van de boerderij. Op de website kunnen consumenten informatie vinden over verschillende boerderijen en hun producten. Er is ook een sectie gewijd aan windstreekproducten, waarbij de nadruk wordt gelegd op regionale en seizoensgebonden voeding. Naast de online informatiebron heeft Puur en eerlijk eten ook een fysieke winkel waar klanten deze producten kunnen kopen. Het doel van Puur en eerlijk eten is om mensen bewust te maken van waar hun voedsel vandaan komt en hen aan te moedigen om lokaal en duurzaam te consumeren.

Wil je weten wat Boerderijwinkel Pleegsterhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderijwinkel Pleegsterhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderijwinkel Pleegsterhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderijwinkel Pleegsterhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Boerderijwinkel Pleegsterhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderijwinkel Pleegsterhof

Bezoekers bekeken ook