Boerhof Projectinrichters

Boerhof Projectinrichters is een Winkel voor kantoormeubilair gelegen aan Dorpsstraat 41 in Heeten.

Meer informatie over Boerhof Projectinrichters in Heeten

Boerhof is een bedrijf dat ruimtes creëert met een positieve impact op mens en wereld. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals interieurontwerp, vloeren, raambekleding en meubilair. Het proces begint met een kennismaking met de salesmanager Ron, die graag met je meedenkt over jouw interieur. Vervolgens wordt er een uniek ontwerp gemaakt door creatieve interieurontwerpsters, zoals Inge. Dit ontwerp wordt tot leven gebracht in een 3D-presentatie en moodboards. Als je enthousiast bent, ontvang je een op maat gemaakte offerte. Daarna wordt er een goede voorbereiding gedaan, waarbij Eveline zorgt voor de juiste materialen en planning. Tijdens het project wordt er contact onderhouden door een projectmanager, zoals Gertjan. Naast het leggen van jouw vloer, begeleiden ze ook leerlingen om vakmanschap in leven te houden. Boerhof heeft al verschillende projecten uitgevoerd, zoals Crematoria Twente in Enschede en Malvern Panalytical. Ze werken onder andere voor diverse bedrijven en hechten veel waarde aan duurzaamheid. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Boerhof Projectinrichters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerhof Projectinrichters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerhof Projectinrichters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerhof Projectinrichters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Boerhof Projectinrichters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerhof Projectinrichters

Bezoekers bekeken ook