Bouwbedrijf BKH

Bouwbedrijf BKH is een Aannemer gelegen aan Karveelstraat 8 in Raalte.

Meer informatie over Bouwbedrijf BKH in Raalte

Bouwbedrijf BKH is een klein en gemoedelijk Sallands bouwbedrijf dat goed en degelijk bouwt. Ze maken van elke opdracht iets bijzonders en genieten van maatwerk. Het team is betrokken en werkt nauw samen met de klant om iets moois te creëren. BKH is trots op de projecten die ze hebben gerealiseerd, zoals een uitbouw in Raalte, een monumentaal pand in Deventer en nieuwbouw in Eikelhof. Ze hebben ook gewerkt aan verschillende verbouwingen, zoals een woning in Laag Zuthem en een vrijstaande woning in Raalte. BKH is flexibel en denkt mee met de klant, wat resulteert in tevreden klanten en vakwerk. Ze zijn momenteel op zoek naar versterking in hun team en bieden verschillende baanmogelijkheden. Meer informatie is te vinden op hun website.

Wil je weten wat Bouwbedrijf BKH verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf BKH of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf BKH? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf BKH het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Bouwbedrijf BKH reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf BKH

Bezoekers bekeken ook