Boxingclub-Raalte

Boxingclub-Raalte is een Personal trainer gelegen aan Zwolsestraat 65 in Raalte.

Meer informatie over Boxingclub-Raalte in Raalte

Bij Boxing Club Raalte kan iedereen terecht, van recreatieve boksers tot professionals, jong en oud. Ze bieden verschillende trainingsmogelijkheden aan, zoals personal training, trainingen in kleine en grote groepen en zelfs trainingen gecombineerd met lifestyle coaching. Daarnaast hebben ze ook specifieke groepslessen, zoals Kids Boxing, Tiener Boxing, Studenten Boxing, Dames en Heren Boxing, Wedstrijdboxing, Business Fit Boxing en Outdoor Boxing. Ze streven ernaar om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen door middel van boksen en eventueel lifestyle coaching. Ze bieden ook sportondersteuning aan, zoals dieetadvies, de beste oefeningen en recepten voor afvallen. De prijzen variëren afhankelijk van het type training, maar er zijn opties voor personal training, small group training en specifieke groepslessen, elk met hun eigen tarieven. De club wordt geleid door trainer Farhad Saidi en heeft verschillende partners en sponsors, zoals Sportcentrum Tijenraan. Kortom, Boxing Club Raalte biedt een breed scala aan trainingen en coaching om mensen te helpen fit en gezond te blijven.

Wil je weten wat Boxingclub-Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boxingclub-Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boxingclub-Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxingclub-Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Boxingclub-Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boxingclub-Raalte

Bezoekers bekeken ook