Brasserie de Haenehof

Brasserie de Haenehof is een Restaurant gelegen aan Marktstraat 13G in Raalte.

Meer informatie over Brasserie de Haenehof in Raalte

Beste gasten van de Haenehof, we zijn verheugd om jullie weer te mogen verwelkomen. Jullie zijn van harte welkom voor een heerlijke lunch, smakelijk diner, lekker speciaal biertje, fijne hapjes en nog veel meer. Om een tafel te reserveren, kunnen jullie telefonisch contact opnemen via 0572-302370. We kijken ernaar uit om jullie snel te zien. Let op: de oude vierkante zwart witte cadeaubonnen konden tot december 2020 worden ingeleverd, maar vanwege de overname kunnen wij deze niet meer accepteren. Onze openingstijden zijn als volgt: op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag is de keuken geopend tot 20:00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur. Om zeker te zijn van een tafel, raden we aan om te reserveren.

Wil je weten wat Brasserie de Haenehof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie de Haenehof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie de Haenehof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie de Haenehof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Brasserie de Haenehof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie de Haenehof

Bezoekers bekeken ook