Brasserie Dertien

Brasserie Dertien is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 17 in Heeten.

Meer informatie over Brasserie Dertien in Heeten

In het pittoreske dorpje Heeten, midden in het bourgondische Salland, bevindt zich Brasserie Dertien. Deze verrassende ontmoetingsplek biedt smaakbeleving en gezelligheid voor jong en oud. Je kunt heerlijk tot rust komen op het zonnige terras of genieten van een feestje in de prachtige zaal. Daarnaast kun je in het gemoedelijke restaurant of op het comfortabele terras genieten van een gezellige lunch of diner. De brasserie heeft ook sfeervolle zalen die geschikt zijn voor diverse gelegenheden, zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en vergaderingen. Voor een snelle hap kun je terecht in de snackbar, waar voor ieder wat wils is. Brasserie Dertien staat bekend om de kwaliteit en smaakbeleving van hun gerechten, zoals het 'dry-aged' vlees dat bereid wordt op de Zuid-Afrikaanse braai. Daarnaast biedt de brasserie ook catering aan. Het sfeervolle restaurant is geopend op woensdag tot en met zondag, en reserveren kan via de website.

Wil je weten wat Brasserie Dertien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Dertien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Dertien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Dertien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Brasserie Dertien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Dertien

Bezoekers bekeken ook