Brasserie Zwakenberg

Brasserie Zwakenberg is een Restaurant gelegen aan Schoolstraat 11 in Raalte.

Meer informatie over Brasserie Zwakenberg in Raalte

Bij Zwakenberg Bar, Brasserie & Zalen zijn er verschillende nieuwtjes te melden. Het wildseizoen begint op 16 oktober, dus er is binnenkort een nieuwe wildkaart beschikbaar. Daarnaast is het heerlijk om met dit mooie weer op het terras te zitten en te genieten van het eat, meet & drink arrangement. Dit arrangement kost €12,50 per uur per persoon en kan vanaf minimaal 2 uur. Reserveren is gewenst en er worden lekkere hapjes geserveerd. Het familiebedrijf Zwakenberg is al bijna 100 jaar actief in de Raalter horeca en wordt nu geleid door de broers Ton en Henry Zwakenberg. Ze hebben meerdere horeca-locaties in het centrum van Raalte, waaronder restaurant Zwakenberg. Ook is het mogelijk om een dinerbon te kopen als cadeau. De openingstijden van Zwakenberg zijn van maandag tot en met vrijdag vanaf 16.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur.

Wil je weten wat Brasserie Zwakenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Zwakenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Zwakenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Zwakenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Brasserie Zwakenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Zwakenberg

Bezoekers bekeken ook