Bren new nails

Bren new nails is een Nagelstudio gelegen aan Deventerstraat 89 in Raalte.

Meer informatie over Bren new nails in Raalte

Bren new nails is een nagelstudio in Raalte die allerlei behandelingen en producten aanbiedt. De nagelstyliste staat bekend om eerlijk en goed advies en streeft ernaar om unieke nagels te creëren voor unieke mensen. Ze biedt onder andere gelpolish behandelingen aan die de natuurlijke nagels versterken en beschermen, kunstnagels in verschillende vormen en een IBX behandeling voor probleemnagels. Daarnaast geeft ze ook trainingen aan nagelstylistes die zich verder willen ontwikkelen in het vak. Ze biedt zowel groepstrainingen als privé trainingen aan. Verder verkoopt ze Dadi Oil, een nagelriemolie die de natuurlijke nagels verzorgt en versterkt. De prijzen van de behandelingen variëren en maatwerk is mogelijk. Voor elke gelegenheid kan Bren new nails de juiste set nagels verzorgen. Neem contact op of maak online een afspraak voor een behandeling bij deze professionele nagelstyliste in Raalte.

Wil je weten wat Bren new nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bren new nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bren new nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bren new nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Bren new nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bren new nails

Bezoekers bekeken ook