BSO Luttenberg 't Schanebroekkie

BSO Luttenberg 't Schanebroekkie is een Kinderopvang gelegen aan Heuvelweg 40 in Luttenberg.

Meer informatie over BSO Luttenberg 't Schanebroekkie in Luttenberg

Kinderopvangorganisatie 't Schanebroekkie is een persoonlijke en huiselijke opvang met vestigingen in Raalte, Luttenberg en Oudleusen. Ze bieden betrouwbare en betaalbare kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De locaties zijn ruim en hebben enthousiaste medewerkers die ervoor zorgen dat de kinderen zich thuis voelen. Er is veel uitdagend speelgoed aanwezig, zowel binnen als buiten. Het kinderdagverblijf in Luttenberg bevindt zich op het platteland en biedt veel buitenactiviteiten aan. De locatie in Oudleusen heeft een perfecte ligging en is flexibel met ruime openingstijden. Het kinderdagverblijf in Raalte werkt volgens de horizontale opvangmethode en heeft ruime speelruimten. Daarnaast bieden ze ook buitenschoolse opvang aan op verschillende locaties. Het team bestaat uit enthousiaste leidsters die zorgen voor een warme sfeer en de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen stimuleren. Het tarief is inclusief luiers, ontbijt en benodigde voeding. Er zijn regelmatig vacatures beschikbaar en ze hebben een nieuw elektrische auto aangeschaft. De contactgegevens van de verschillende locaties zijn te vinden op hun website. Ze zijn het hele jaar door geopend op werkdagen van 06.30 uur tot 19.00 uur.

Wil je weten wat BSO Luttenberg 't Schanebroekkie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BSO Luttenberg 't Schanebroekkie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSO Luttenberg 't Schanebroekkie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSO Luttenberg 't Schanebroekkie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar BSO Luttenberg 't Schanebroekkie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BSO Luttenberg ’t Schanebroekkie

Bezoekers bekeken ook