Buuffies Proeflokaal

Buuffies Proeflokaal is een Brasserie gelegen aan Marktplein 4 in Heino.

Meer informatie over Buuffies Proeflokaal in Heino

Welkom bij Buuffies! We zijn weer geopend met voorlopige openingstijden van dinsdag tot en met zondag. Bij Buuffies kun je genieten van het Buuffies arrangement, take-away, high tea en ijs van Buuffies IJssalon. Je kunt bij ons een moment voor jezelf nemen en je batterij opladen, of je fiets opladen bij ons laadstation. Ons menu is de hele dag geldig, dus je kunt lunch of diner gerechten bestellen wanneer je maar wilt. Voor reserveringen kun je bellen of mailen, maar als je een plekje op het terras wilt, kun je gewoon langskomen zonder te reserveren. We hebben ruim 100 plaatsen, dus er is bijna altijd wel een plek vrij. Kom gerust langs en reserveer een plek. We bieden een gevarieerd menu waar je kunt eten wat je wilt, wanneer je wilt. We hebben heerlijke belegde broodjes en je kunt zelfs een broodje carpaccio als diner bestellen. En sluit je maaltijd af met een lekker bakje koffie of een coupe huisgemaakte notenkoek met roomijs en slagroom. Wil je met een groep reserveren of meer informatie? Neem dan contact met ons op. Kom bij ons langs en geniet, rust uit en maak nieuwe herinneringen in de tuin van mooie herinneringen.

Wil je weten wat Buuffies Proeflokaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buuffies Proeflokaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buuffies Proeflokaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buuffies Proeflokaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Buuffies Proeflokaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buuffies Proeflokaal

Bezoekers bekeken ook