Buwie Glas & Schilderwerken B.V

Buwie Glas & Schilderwerken B.V is een Schilder gelegen aan Zompstraat 37 in Raalte.

Meer informatie over Buwie Glas & Schilderwerken B.V in Raalte

Buwie Glas & Schilderwerken B.V. is opgericht door Henk Buitenhuis en Peter te Wierik in maart 2005. Het schildersbedrijf heeft meer dan een kwart eeuw ervaring en bestaat uit een team van 12 vakschilders. Ze zijn gevestigd op Industrieterrein De Zegge in Raalte en staan bekend om hun Sallandse mentaliteit. De klanten zijn zeer tevreden over het geleverde werk en benoemen de goede resultaten en prettige vaklui. Buwie staat voor kwaliteit, ervaring en plezier en heeft een score van 9,4. Ze houden zich aan afspraken en bieden verschillende diensten zoals schilderwerk, glaswerk, spuitwerk, wandafwerking en kleur- en interieuradvies. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Buwie Glas & Schilderwerken B.V. via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat Buwie Glas & Schilderwerken B.V verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buwie Glas & Schilderwerken B.V of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buwie Glas & Schilderwerken B.V? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buwie Glas & Schilderwerken B.V het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Buwie Glas & Schilderwerken B.V reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buwie Glas & Schilderwerken B.V

Bezoekers bekeken ook