BV Lupack Vleeswaren- En Conservenfabriek

BV Lupack Vleeswaren- En Conservenfabriek is een Fabrikant gelegen aan Westdorplaan 225 in Raalte.

Meer informatie over BV Lupack Vleeswaren- En Conservenfabriek in Raalte

Zwanenberg is een toonaangevende Europese producent en exporteur van vleeswaren, vleesconserven, snacks, soepen, sauzen, vegetarische en veganistische producten. Met 1.800 medewerkers en een omzet van 600 miljoen euro levert het bedrijf onder diverse succesvolle merknamen aan retail en groothandel. Zwanenberg investeert in waardevolle klantrelaties en hanteert een toekomstgerichte benadering om in te spelen op veranderende behoeften in de markt. Innovatie en ontwikkeling zijn belangrijke drijfveren voor het bedrijf. Naast de eigen merken produceert Zwanenberg ook in opdracht van partners onder private label. Het bedrijf heeft onlangs haar nieuwe beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gepresenteerd, waarbij het welzijn van mensen en dieren centraal staat. Zwanenberg neemt haar verantwoordelijkheid serieus op het gebied van voedselveiligheid, diervriendelijkheid, milieu, arbeidsomstandigheden en integer ondernemen. Het bedrijf biedt uitstekende mogelijkheden voor medewerkers om zich persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen en streeft ernaar dat zij zich thuis voelen binnen het bedrijf. Zwanenberg is gevestigd in Almelo, Nederland.

Wil je weten wat BV Lupack Vleeswaren- En Conservenfabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BV Lupack Vleeswaren- En Conservenfabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BV Lupack Vleeswaren- En Conservenfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BV Lupack Vleeswaren- En Conservenfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar BV Lupack Vleeswaren- En Conservenfabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BV Lupack Vleeswaren- En Conservenfabriek

Bezoekers bekeken ook