Café - Brasserie de Schoenmaker

Café - Brasserie de Schoenmaker is een Café gelegen aan Butzelaarstraat 15 in Luttenberg.

Meer informatie over Café - Brasserie de Schoenmaker in Luttenberg

Café-Brasserie de Schoenmaker is een gezellige plek in het hart van Salland waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Het café heeft vriendelijk personeel en een sfeervolle omgeving waar je live muziek kunt beluisteren en belangrijke voetbalwedstrijden kunt volgen op een groot scherm. Op het terras heb je een mooi uitzicht over de dorpsweide. Daarnaast heeft de café-brasserie ook een schietvereniging waar je met vrienden of familie kunt gaan schieten. De openingstijden variëren per dag, dus het is handig om dit van tevoren te checken. Op eerste kerstdag kun je hier ook heerlijk dineren met familie en/of vrienden. Er zijn twee tijdzones beschikbaar en de prijzen zijn verschillend voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar en kinderen tot 4 jaar. Reserveren kan telefonisch of via het contactformulier op de website. Daarnaast heeft Café-Brasserie de Schoenmaker ook een menu met diverse voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Er is ook een aparte ruimte genaamd De Oale Huuskamer die je kunt huren voor verschillende gelegenheden. Het café-restaurant is een familiebedrijf dat al bijna 90 jaar bestaat.

Wil je weten wat Café - Brasserie de Schoenmaker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café - Brasserie de Schoenmaker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café - Brasserie de Schoenmaker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café - Brasserie de Schoenmaker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Café - Brasserie de Schoenmaker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café – Brasserie de Schoenmaker

Bezoekers bekeken ook