Café De Hoppe

Café De Hoppe is een Café gelegen aan Van Dongenstraat 5-9 in Broekland.

Meer informatie over Café De Hoppe in Broekland

24 jaar geleden begon het avontuur van De Hoppe - Catering in een kroeg in Broekland. Na jarenlang plezier te hebben gehad in het bedienen van gasten met heerlijke biertjes en een gastvrije omgeving, hebben ze besloten om te stoppen met het café. Maar dat betekent niet dat ze klaar zijn met het organiseren van leuke feestjes. Ze bieden nu verschillende soorten catering, barbecue en een maaltijdservice aan. Ze hopen hun gasten dezelfde leuke ervaringen te kunnen bieden als in het café en bij hun vorige feestjes en maaltijdservices. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen via telefoon of e-mail, of langs komen op het adres Van Dongenstraat 9A in Broekland.

Wil je weten wat Café De Hoppe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café De Hoppe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café De Hoppe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café De Hoppe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Café De Hoppe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café De Hoppe

Bezoekers bekeken ook