Café & zalen Spoolder

Café & zalen Spoolder is een Trouwlocatie gelegen aan Butzelaarstraat 27 in Luttenberg.

Meer informatie over Café & zalen Spoolder in Luttenberg

Welkom op de website van café & zalen Spoolder! Spoolder is een bekende locatie in het dorp Luttenberg, waar gastvrijheid en service centraal staan. Ze hebben een grote zaal met 350 zitplaatsen, een kleine zaal voor 120 bezoekers en een gezellig café dat op woensdagavond geboekt kan worden. Ze denken graag mee bij de organisatie van feesten en bieden verschillende buffetten en diners aan. Daarnaast hebben ze ook een springkussen voor feestjes met kinderen. Op de website vind je meer informatie over de mogelijkheden en andere diensten die ze aanbieden.

Wil je weten wat Café & zalen Spoolder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café & zalen Spoolder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café & zalen Spoolder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café & zalen Spoolder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Café & zalen Spoolder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café & zalen Spoolder

Bezoekers bekeken ook