Camping de Portlander

Camping de Portlander is een Kampeerterrein gelegen aan Portlanderdijk 13 in Nieuw Heeten.

Meer informatie over Camping de Portlander in Nieuw Heeten

Het campingseizoen van 2023 is voorbij en de camping is nog open voor familiedagen en verjaardagen. Mensen kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het boeken voor 2024. Camping de Portlander is een kleine camping met 40 plekken in Overijssel, dichtbij het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. De omgeving is geschikt voor natuurliefhebbers en er is veel te doen voor kinderen, zoals kabouterpaden en speelboerderijen. De camping ligt centraal ten opzichte van verschillende dorpen en steden. Er zijn twee kampeervelden op de camping, waarvan één met speelvoorzieningen en één met uitzicht op de weilanden. De camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en biedt vermaak voor jong en oud. Daarnaast zijn er ook volledig ingerichte tenten beschikbaar voor mensen die geen eigen kampeermiddel hebben. Naast overnachtingen kunnen mensen ook bij de camping terecht voor het organiseren van familiedagen of verjaardagsfeesten. De camping biedt verschillende voorzieningen en kan ook catering regelen. Het contactadres van de camping is Camping de Portlander, Portlanderdijk 13, 8112 PR Nieuw-Heeten.

Wil je weten wat Camping de Portlander verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Portlander of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Portlander? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Portlander het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Camping de Portlander reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Portlander

Bezoekers bekeken ook