CH Kappers

CH Kappers is een Kapper gelegen aan Marktstraat 17A in Raalte.

Meer informatie over CH Kappers in Raalte

Bij veel kapperszaken is het gebruikelijk om per knipbeurt te betalen. Maar nu is er een nieuwe trend: abonnementen voor de kapper. Met zo'n abonnement kun je onbeperkt naar de kapper voor een vast maandelijks tarief. Dit betekent dat je nooit meer voor verrassingen komt te staan bij de kassa. Je kunt gewoon zo vaak gaan als je wilt en je haar laten knippen, zonder dat je steeds hoeft af te rekenen. Deze abonnementen zijn erg populair en steeds meer kapperszaken bieden ze aan. Dus als je altijd al gedroomd hebt van een kapsel waar je trots op kunt zijn, is een kappersabonnement misschien wel iets voor jou. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kappersabonnementen.

Wil je weten wat CH Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CH Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CH Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CH Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar CH Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CH Kappers

Bezoekers bekeken ook