Chinees Indisch restaurant "Fong Fou"

Chinees Indisch restaurant "Fong Fou" is een Chinees restaurant gelegen aan Brugstraat 7 in Raalte.

Meer informatie over Chinees Indisch restaurant "Fong Fou" in Raalte

In 1983 opende Chinees Indisch restaurant Fong Fou in Raalte haar deuren. Het restaurant is gespecialiseerd in de Kantonese en Sichuanese keuken en biedt naast de bekende Chinese en Indische gerechten ook diverse specialiteiten van het huis. Zo kunt u genieten van beroemde Tiepan gerechten die op een hete schotel aan tafel worden geserveerd, uitgebreide rijsttafels en een wisselend weekendbuffet. Daarnaast biedt het restaurant ook de mogelijkheid om gerechten af te halen en catering te verzorgen voor zowel zakelijke als particuliere gelegenheden. Bij een bestelling vanaf 50 euro ontvangt u momenteel gratis vegetarische mini loempia's. Het restaurant beschikt over ruime parkeergelegenheid achter en naast het pand.

Wil je weten wat Chinees Indisch restaurant "Fong Fou" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Indisch restaurant "Fong Fou" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Indisch restaurant "Fong Fou"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Indisch restaurant "Fong Fou" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Chinees Indisch restaurant "Fong Fou" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Indisch restaurant “Fong Fou”

Bezoekers bekeken ook