Chris Assies lekdetectie

Chris Assies lekdetectie is een Loodgieter gelegen aan Berkendijk 8A in Heino.

Meer informatie over Chris Assies lekdetectie in Heino

Chris Assies is een ervaren installateur en technicus die gespecialiseerd is in lekdetectie en het opsporen van lekkages. Hij heeft al 40 jaar ervaring in dit vakgebied en staat klaar om mensen te helpen met hun lekkageproblemen. Met zijn diensten, waaronder lekdetectie en lekdetectie Lite, biedt hij oplossingen voor lekkages in woningen. Chris Assies hecht veel waarde aan goed contact met zijn klanten en heeft een voorkeur voor korte communicatielijnen. Als lekdetectiespecialist van Overijssel staat hij klaar om mensen te helpen bij het opsporen van lekkages. Je kunt contact met hem opnemen via zijn adres in Heino of via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Chris Assies lekdetectie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chris Assies lekdetectie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chris Assies lekdetectie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chris Assies lekdetectie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Chris Assies lekdetectie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chris Assies lekdetectie

Bezoekers bekeken ook