CRIS BOUWT

CRIS BOUWT is een Bouwbedrijf gelegen aan Majoraan 24 in Raalte.

Meer informatie over CRIS BOUWT in Raalte

Bij CRIS BOUWT kunt u terecht voor allerlei bouwprojecten, zoals reparaties, verbouwingen, aanbouwen, overkappingen en speeltoestellen. De eigenaar van CRIS BOUWT heeft een passie voor bouwen en denkt graag met u mee. Kwaliteit, klantcontact en flexibiliteit staan voorop bij deze bouwonderneming. De eigenaar is uw aanspreekpunt en voert het liefst het hele project zelf uit. Als er echter een specifieke vaardigheid nodig is waar hij niet over beschikt, zal hij iemand inhuren en garant staan voor diens werkzaamheden. CRIS BOUWT streeft ernaar pas klaar te zijn als zowel u als de eigenaar tevreden zijn met het resultaat. Neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek en wie weet gaat CRIS BOUWT voor u aan de slag!

Wil je weten wat CRIS BOUWT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CRIS BOUWT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CRIS BOUWT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CRIS BOUWT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar CRIS BOUWT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CRIS BOUWT

Bezoekers bekeken ook