CrossFit Raalte

CrossFit Raalte is een Sportschool gelegen aan Klipperweg 6B in Raalte.

Meer informatie over CrossFit Raalte in Raalte

CrossFit is een trainingsvorm waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek worden gecombineerd. De trainingen bestaan uit functionele bewegingen die op een gevarieerde manier en met hoge intensiteit worden uitgevoerd. Het is geschikt voor iedereen, omdat de groepen uit maximaal 6 personen bestaan en er persoonlijke begeleiding is. Zowel beginners als gevorderde atleten trainen samen en kunnen van elkaar leren. Een gratis proefles is beschikbaar waarbij je de basisprincipes van CrossFit leert en de sfeer kunt ervaren. Je kunt je aanmelden voor een proefles bij CrossFit Raalte via de website.

Wil je weten wat CrossFit Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar CrossFit Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Raalte

Bezoekers bekeken ook