De Antiek Compagnie, Antiek, Brocante, Curiosa, Kunst, Industrieel en Inboedelgoederen.

De Antiek Compagnie, Antiek, Brocante, Curiosa, Kunst, Industrieel en Inboedelgoederen. is een Antiekwinkel gelegen aan Zompstraat 15c in Raalte.

Meer informatie over De Antiek Compagnie, Antiek, Brocante, Curiosa, Kunst, Industrieel en Inboedelgoederen. in Raalte

De Antiek Compagnie is al meer dan 10 jaar een bekend begrip in Overijssel en omgeving. Ze hebben een assortiment van antiek, vintage en curiosa uit verschillende landen, zoals Frankrijk, Italië en Noorwegen. Het bedrijf is altijd op zoek naar de mooiste antiek, kunst, design en brocante, met veel ervaring waardoor het aanbod divers en exclusief is. Enkele recente vondsten zijn onder andere een groot Marokkaans keramieken schaal uit de jaren 50/60, Duitse vintage kastjes van 3K Mobel uit circa 1960, Franse houten boeren bankjes uit de jaren 50, een 4-delig messing haardset uit circa 1880, een Franse neo-gotische glas in lood lantaarn uit circa 1870, een Engels eiken lade kastje uit circa 1850 en een Franse blauwe houten tafel met lade uit circa 1920. De Antiek Compagnie is altijd op zoek naar bijzonder antiek en curiosa en koopt deze graag in. Als je nog bijzondere meubels, kunst of decoratie hebt staan, kun je contact met hen opnemen voor meer informatie. Je kunt hen bereiken op het adres Zompstraat 15c in Raalte, via telefoonnummer +31 (0)6 420 37 532 of via e-mail info@deantiekcompagnie.nl. Ze zijn op zaterdag geopend van 10:00 uur tot 15:00 uur. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief en ze volgen op social media.

Wil je weten wat De Antiek Compagnie, Antiek, Brocante, Curiosa, Kunst, Industrieel en Inboedelgoederen. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Antiek Compagnie, Antiek, Brocante, Curiosa, Kunst, Industrieel en Inboedelgoederen. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Antiek Compagnie, Antiek, Brocante, Curiosa, Kunst, Industrieel en Inboedelgoederen.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Antiek Compagnie, Antiek, Brocante, Curiosa, Kunst, Industrieel en Inboedelgoederen. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar De Antiek Compagnie, Antiek, Brocante, Curiosa, Kunst, Industrieel en Inboedelgoederen. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Antiek Compagnie, Antiek, Brocante, Curiosa, Kunst, Industrieel en Inboedelgoederen.

Bezoekers bekeken ook