de Bibliotheek Salland (locatie Raalte)

de Bibliotheek Salland (locatie Raalte) is een Bibliotheek gelegen aan Passage 6 in Raalte.

Meer informatie over de Bibliotheek Salland (locatie Raalte) in Raalte

Deze tekst gaat over verschillende onderwerpen met betrekking tot de Bibliotheek Salland. Zo wordt er vermeld dat de bibliotheek in Raalte wordt verbouwd en tijdelijk gesloten zal zijn. Daarnaast wordt er aangekondigd dat de Bibliotheek Salland, vestiging Wijhe, in 2024 zal verhuizen naar een nieuwe locatie. Ook is er nieuws over een Verkiezingskrant in gewone taal die is gemaakt voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Verder worden er verschillende diensten en faciliteiten van de bibliotheek genoemd, zoals zelfservice, werkplekken, kranten en tijdschriften, en koffie. Tot slot worden er boekentips gegeven en worden lezers aangemoedigd om vrijwilliger te worden bij de bibliotheek.

Wil je weten wat de Bibliotheek Salland (locatie Raalte) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Bibliotheek Salland (locatie Raalte) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Bibliotheek Salland (locatie Raalte)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Bibliotheek Salland (locatie Raalte) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar de Bibliotheek Salland (locatie Raalte) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Bibliotheek Salland (locatie Raalte)

Bezoekers bekeken ook