De Boerschop - Groepsaccommodatie/ Restaurant

De Boerschop - Groepsaccommodatie/ Restaurant is een Groepsaccommodatie gelegen aan Butzelaarstraat 70 in Luttenberg.

Meer informatie over De Boerschop - Groepsaccommodatie/ Restaurant in Luttenberg

Groepsaccommodatie De Boerschop is een 5-sterren accommodatie gelegen in het prachtige Salland. De boerderij biedt al 18 jaar lang arrangementen aan op basis van halfpension en is een populaire keuze voor vakanties, familiereünies, bedrijfsuitjes en vriendenweekenden. De accommodatie is huisdiervrij en serveert smaakvolle maaltijden in de gezellig ingerichte eetkamer. De Boerschop bestaat uit twee karakteristieke en grotendeels rietgedekte boerderijen, genaamd "IJssel/Vecht" en "Regge", die zowel samen als apart gehuurd kunnen worden, afhankelijk van de grootte van de groep (maximaal 34 personen). U wordt uitgenodigd om de website te bekijken voor meer informatie en een indruk van het buitenlevengevoel. Voor persoonlijk contact kunt u bellen naar 06-23301446. Johan en Grietje Drost, uw gastheer en gastvrouw, heten u graag welkom in "de Boerschop".

Wil je weten wat De Boerschop - Groepsaccommodatie/ Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Boerschop - Groepsaccommodatie/ Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Boerschop - Groepsaccommodatie/ Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Boerschop - Groepsaccommodatie/ Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar De Boerschop - Groepsaccommodatie/ Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Boerschop – Groepsaccommodatie/ Restaurant

Bezoekers bekeken ook