De Frietboetiek

De Frietboetiek is een Cafetaria gelegen aan Stationsplein 1, 8102WZ in Raalte.

Meer informatie over De Frietboetiek in Raalte

Bij De Frietboetiek in Raalte kun je genieten van de beste burgers en de lekkerste friet van de stad. Het gezellige fastfoodrestaurant bevindt zich vlakbij het station en heeft voldoende parkeergelegenheid. Op de menukaart vind je een ruim assortiment aan eten en drinken, softijs en milkshakes. De friet van De Frietboetiek wordt bereid met eigen kruiden, wat zorgt voor een unieke smaak. Het restaurant is op maandag, woensdag en donderdag geopend vanaf 15.00 uur, op vrijdag vanaf 11.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur. Op dinsdag is het restaurant normaal gesloten, maar tijdens de maanden juli en augustus zijn ze ook op dinsdag geopend. Je kunt telefonisch je bestelling doorgeven en afhalen, of gezellig in het restaurant eten. Daarnaast is het ook mogelijk om online een bestelling te plaatsen, die dan op het aangegeven tijdstip voor je klaarstaat. Bezorgen is ook een optie, maar dit is alleen mogelijk op vrijdagavond, zaterdag en zondag en enkel via de online bestelling. Vanaf €17,50 wordt je bestelling zelfs aan huis bezorgd in Raalte. Dus of je nu wilt genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant, wilt afhalen of liever laat bezorgen, bij De Frietboetiek ben je aan het juiste adres!

Wil je weten wat De Frietboetiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Frietboetiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Frietboetiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Frietboetiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar De Frietboetiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Frietboetiek

Bezoekers bekeken ook