De Haan Machinefabriek B.V.

De Haan Machinefabriek B.V. is een Werktuigkundig ingenieur gelegen aan Het Zeegsveld, 't Zeegsveld 5 in Heino.

Meer informatie over De Haan Machinefabriek B.V. in Heino

De Haan Machinefabriek is gespecialiseerd in de productie en assemblage van modules en machines voor verschillende branches. Ze bieden ook verspaning met kotteren, frezen, draaien (zowel CNC als conventioneel) en hebben diverse bewerkingscentra en draaimachines. Het lassen gebeurt met hoogwaardige lasprocessen door gecertificeerde lassers, waarbij nauwkeurig machineconstructiewerk wordt verricht in aluminium, roestvrij staal en staal. Daarnaast beschikt de fabriek over een lasrobot voor grotere series. Ook hebben ze een natlakafdeling van 120 m², uitgerust met moderne verfspuitapparatuur. De Haan Machinefabriek is gevestigd in Heino en fungeert ook als leerbedrijf. Hun contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat De Haan Machinefabriek B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Haan Machinefabriek B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Haan Machinefabriek B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Haan Machinefabriek B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar De Haan Machinefabriek B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Haan Machinefabriek B.V.

Bezoekers bekeken ook