De Kostuumfabriek

De Kostuumfabriek is een Winkel gelegen aan Kerkslagen 5 in Lierderholthuis.

Meer informatie over De Kostuumfabriek in Lierderholthuis

De Kostuumfabriek is een bedrijf dat kostuums op maat maakt voor theater, carnaval, promotiedoeleinden en filmproducties. Ze zijn sinds september 2021 verhuisd naar een boerderij in Lierderholthuis, vlak bij Zwolle. Het atelier is prachtig verbouwd en biedt ruimte voor naaicursussen en workshops. De Kostuumfabriek maakt niet alleen kostuums, maar ook meubelbekleding en borduurwerk. Daarnaast geven ze ook naaicursussen en workshops, waarbij je in het atelier aan de slag gaat met je eigen projecten. Je kunt contact opnemen met De Kostuumfabriek via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat De Kostuumfabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kostuumfabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kostuumfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kostuumfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar De Kostuumfabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kostuumfabriek

Bezoekers bekeken ook