De Plantage

De Plantage is een Bloemist gelegen aan Herenstraat 3 in Raalte.

Meer informatie over De Plantage in Raalte

De Plantage is een creatieve bloemenwinkel met een passie voor bloemen en planten. Het team staat altijd klaar om advies te geven en mee te denken met de klant. Ze werken alleen met de beste leveranciers en zorgen voor het complete plaatje. Of het nu gaat om boeketten, bruidsboeketten, afscheidsbloemen of kantoordecoratie, bij de Plantage kan het allemaal. Ze zijn ook een officiële Fleurop bloemist, waardoor ze bloemen over de hele wereld kunnen leveren. Je kunt bij hen terecht met Fleurop cadeaubonnen en de Bloemcadeaubon. Daarnaast bieden ze verschillende boeketten aan voor verschillende prijzen. De openingstijden, contactgegevens en de mogelijkheid om hun nieuwsbrief te ontvangen zijn ook te vinden op hun website.

Wil je weten wat De Plantage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Plantage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Plantage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Plantage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar De Plantage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Plantage

Bezoekers bekeken ook