De Zaak Electronics

De Zaak Electronics is een Winkel gelegen aan Canadastraat 17c in Heino.

Meer informatie over De Zaak Electronics in Heino

Onze gratis bezorgservice zorgt ervoor dat uw aankoop op een door u gekozen moment bij u thuis wordt afgeleverd. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om binnen 24 uur of op zaterdag te bezorgen. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw aankopen zorgeloos worden geïnstalleerd en nemen wij uw oude apparaat en verpakkingsmaterialen mee terug. Onze eigen technische dienst staat klaar om uw wit- en bruingoed apparatuur van alle merken te repareren, inclusief inbouwapparatuur. Wij rekenen geen voorrijkosten en geven u vooraf een prijsopgave. Indien gewenst kunt u gebruik maken van een leen apparaat. Persoonlijke service is een van de kernwaarden van onze winkel. Wij bieden u advies op maat om samen met u tot de beste productkeuze te komen. Daarnaast geven wij u ook advies over hoe u optimaal gebruik kunt maken van uw aankoop en hoe u deze het beste kunt onderhouden.

Wil je weten wat De Zaak Electronics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zaak Electronics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zaak Electronics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zaak Electronics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar De Zaak Electronics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zaak Electronics

Bezoekers bekeken ook